2009. december 6., vasárnap

Zombieland

zombieland_photo_08-535x355.jpgRULE #1 CARDIO

Már régóta vártam ezt a filmet, mert látszott rajta hogy nem az a tipikus agyatlan zombis horror de nem is olyan vígjáték ami megszokott lenne. Végülis teljesen meg voltam elégedve a film végén mert általában minden filmben vannak olyan pillanatok amikor nem tudom mit kezdjek magammal a moziban ülve mert a forgatókönyv írói töltelék perceket raknak az értelmes és/vagy izgalmas jeleneteik közé. Na itt szó sem volt ilyenről az elején magával ragadott és csak a legvégén engedett el.

RULE #2 DOUBLE TAP

A sztori nem eget rengető, a színészi játékban kiemelkedik Woody Harrelson és Bill Murray de a többiek sem rosszak csak mellettük nehéz nagyot alakítani, főleg a legtöbb agyatlan zombit játszó statisztának. A felvezetés olyan jó lett hogy sokak szerint minden idők legjobb film eleji stáblistája és hát lássuk be van benne igazság.

RULE #4 SEATBELTS

Be kell látni hogy nem ez az év legjobb vígjátéka, talán sokak szerint nem is jó de szerintem mindenképp dobogós. Nem volt egy annyira erős év ez vígjátékokban de azért a Másnaposok magasra tette a lécet. Ezt sajnos ez a film nem tudta megugrani de azért mindenkinek ajánlom aki szereti a morbid humort és képes élvezni az élet apró örömeit ;)
Blogged with the Flock Browser

Nincsenek megjegyzések: